Pembungkus Berasaskan Kertas Gémpo ku Konsumén pikeun Sénsor Lingkungan na

Hasil tina survey Éropa énggal ngungkabkeun yén bungkusan dumasar kertas mangrupikeun langkung saé pikeun lingkungan, janten konsumen janten sadar kana pilihan bungkusan na.

Survey 5.900 konsumen Éropa, anu dikelola ku kampanye industri Dua Sides sareng perusahaan penelitian bebas Toluna, ngupayakeun karesep konsép, persépsi, sareng sikep kana bungkusan.

Réspondén dipenta pikeun milih bahan bungkusan anu dipikaresep (kertas / kardus, kaca, logam, sareng plastik) dumasar kana 15 sifat-sifat lingkungan, praktis, sareng visual.

Diantara 10 atribut kertas / kardus bungkusan anu disukai, 63% konsumen milih pikeun langkung hadé pikeun lingkungan, 57% margi gampang didaur ulang sareng 72% langkung milih kertas / kardus sabab éta bumi bumi.

Bungkusan gelas mangrupikeun pilihan konsumen pikeun masihan produk anu langkung saé (51%), ogé tiasa dianggo deui (55%) sareng 41% langkung resep kana tampilan sareng raos kaca.

Sikep konsumen kana bungkusan plastik jelas, kalayan 70% réspon nyatakeun yén aranjeunna aktip nyandak léngkah-léngkah pikeun ngirangan pamakéan bungkusan plastik. Bungkusan plastik ogé akurat dianggap janten bahan pangurangna didaur ulang, kalayan 63% konsumen anu percanten ka daur ulang laju kirang ti 40% (42% bungkus palapis didaur ulang di Éropa Éropa).

Survei mendakan yén konsumen di sapanjang Éropa daék ngarobih kabiasaanna pikeun balanja langkung saé. 44% daék ngagolérkeun deui pikeun produk upami dibungkus bahan sustainable sareng ampir satengah (48%) bakal mertimbangkeun ngahindarkeun pangecér upami aranjeunna percaya yén pangecér henteu ngalaksanakeun anu cukup pikeun nganggona panyebutan bungkusan anu henteu bisa didaur ulang.

Jonathan teruskeun, "Konsumen janten langkung sadar kana pilihan bungkusan kanggo barang anu aranjeunna mésér, anu gilirannana nerapkeun tekanan dina usaha - khususna di ritel. Budaya Sunda'nyieun, nganggo, buang' geus laun robih.


Waktu pos: Jun-29-2020