Taros Kami

Ningbo Haishu Judin Packing produk Co., Ltd.

Alamat

# 3 Jalan Ind & Td, Taman Perindustrian Jishigang, Kacamatan Haishu, Ningbo, 315000, Cina

Telepon

Penjualan: 0086 13819858696

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami