MISI KAMI

【Bungkusan dahareun lingkungan - Biodegradable - Komposina】 Ieu arah ka hareup.

Kaunggulan urang

  • 11years experience professional

    Ngalaman 11hari profesional

  • Automatic high updated equipment

    Otomatis alat parobihan anu luhur

  • Eco Friendly paper products

    Produk kertas Friendly Eco

  • Customized

    Ngaropéa

  • Reasonable price,stable quanlity

    Harga lumayan, quanlity stabil

  • Reply within 24 hours

    Ngawalon dina 24 jam

Produk Anyar

Tentang Kami

Diadegkeun dina taun 2009, Judin Pack Group mangrupikeun produsén khusus tina cangkir tuang sareng kontainer, anu lokasina di Ningbo City, kota laut anu kasohor, kami mikaresep angkutan anu gampang, anu ngalaksanakeun kami langkung kasempetan sareng kauntungan kalapaan di pasar internasional. Perusahaan parantos ngalaman tim layanan perdagangan asing sareng pangalaman manajemén, sakumaha operasi perusahaan nyangking vitalitas anu hébat.

Pencét Pencét