Solusi Anu Hanjakal

Bahan biodegradable gaduh sakedik dampak kana lingkungan, minuhan pangembangan sustainable, sacara efektif bisa méréskeun krisis lingkungan sareng masalah sanésna, ku kituna paménta ngembang, produk bungkusan biodegradable langkung seueur dianggo di sadaya lapisan kahirupan. Kusabab sabagéan ageung bahan anu dianggo dina bungkusan éta alamiah sareng tiasa diurang tanpa nambihan katalis, solusi ieu seueur dianggo dina industri dahareun sareng inuman. Seueur industri sareng pamaréntah parantos nyandak ukuran pikeun ngirangan limbah bahan sareng dampak lingkungan. Perusahaan sapertos Unilever sareng P&G parantos sumpah ngalih ka solusi bungkusan alam sareng ngirangan tapak suku ékologis (utamana émisi karbon) ku 50%, anu mangrupikeun salah sahiji faktor anu nyetir ngagunakeun bungkusan biodegradable dina sababaraha industri. Seueur beuki inovasi, sapertos solusi bungkusan otomatis sareng calakan di industri, nuju ngeureunkeun kanggo produk.

Langkung seueur sareng tanggung jawab anu pindah kana solusi bungkusan sustainable.

Populasi dunya parantos langkung ti 7,2 milyar, anu mana langkung ti 2,5 miliar umurna 15-35. Aranjeunna masangkeun langkung pentingna kana lingkunganana. Kalayan kombinasi kamajuan téknologi sareng pertumbuhan populasi global, plastik sareng kertas seueur dianggo di sababaraha industri. Bahan bungkusan anu dicandak tina sababaraha sumber (hususna plastik) ngabentuk runtah padet anu penting, anu ngabahayakeun pikeun lingkunganana. Seueur nagara (nagara-nagara maju) ngagaduhan régénsi anu ketat pikeun ngirangan limbah sareng ngamajukeun pamakéan bahan bungkusan biodegradable.