Warta

  • Kraft Paper Boxes Are Being Used Commonly Nowadays

    Kotak Kertas Kraft Biasa Dipaké Kiwari

    Kotak kertas kraft biasa dianggo ayeuna di toko tuangeun gancang, réstoran, sareng réstoran pikeun ngalayanan palanggan anu angkat. Produk anu merenah, aman sareng ramah lingkungan kedah ditampi sareng diprioritaskeun ku para nasabah. Naha kotak kertas kraft dianggo populér? Kraft ...
    Maca deui
  • Food Grade Paprt Square Bottom Box with Handle sells well in Europe

    Food Grade Paprt Square Bottom Box sareng Handle laris di Éropa

    Dahareun kelas Paprt Square Bottom mie Box jeung cecekelan informasi Produk: 1. Bahan: pe / PLA coated Food Kelas kraft / bodas / kertas awi 2. percetakan: Duanana flexo na offset anu availble 3. MOQ: 30000pcs 4. Packing: 25pcs / leungeun baju ; 25 * 20pcs / karton; atawa ngaropéa 5. waktos pangiriman: 30 poé Sadaya o ...
    Maca deui
  • 4R1D is a recognized principle and method of green packaging design

    4R1D mangrupikeun prinsip anu diakui sareng metode desain bungkusan héjo

    4R1D mangrupikeun prinsip anu diakui sareng metode desain bungkusan héjo, sareng éta ogé dasar desain bungkusan héjo modéren. (1) Prinsip ngurangan. Hartina, prinsip réduksi jeung kuantifikasi. Produk bungkusan diperyogikeun pikeun ngaminimalkeun konsumsi bahan dina premis ...
    Maca deui
  • Kraft Paper Boxes For Food

    Kraft Paper Box Pikeun Dahareun

    Trend ayeuna ngagunakeun kotak kertas kraft keur dahareun geus kadorong buleud kertas pikeun dilahirkeun beuki loba kalawan desain béda. Kotak kertas sareng seueur desain anu saé sareng ramah lingkungan tiasa nyumponan sadaya kabutuhan pangguna. Tren anyar pikeun kotak dahareun kraft Konsumsi héjo janten tren ...
    Maca deui
  • Single-use Eco Friendly Paper Chips Cup

    Tunggal-pamakéan Eco Friendly Paper Chips Piala

      Rincian Gancang Gaya: Chip cup Tempat Asal: Ningbo, Cina Warna: seueur warna pilih Nomer Modél: Ukuran Disesuaikeun: Diménsi Custom Dianggo: Percetakan Dahareun: Percetakan Offset sareng Flexo Fitur: Disposable Eco Friendly Stocked Biodegradable Ngaran Produk ...
    Maca deui
  • Eco-Friendly Biodegradable Corrugated Paper Food Boxes Hot Sale in Australia

    Eco-Friendly Biodegradable Corrugated Paper Food Box Hot Sale di Australia

    Eco-Friendly Biodegradable Corrugated Paper Food Box Supplier * Saé pikeun pésta, kawinan, perayaan liburan, kagiatan garéja, ngumpul kulawarga, sakola / tuang siang atanapi bisnis ngalayanan tuangeun DATA KOTAK SUSHI kalayan tutup: NO. ITEM NO. DESKRIPSI UKURAN(mm) (handap*jangkungna) PACKING (pcs/ctn) UKURAN...
    Maca deui
  • Paper Bags – 100% Compostable and Green for Supporting Your Business

    Kantong Kertas - 100% Kompos sareng Héjo pikeun Ngadukung Usaha Anjeun

    Pikeun nepikeun pesen merek ka konsumén sacara efektif salian ti iklan dina situs wéb, ngagunakeun kantong kertas sareng bungkusan kertas mangrupikeun saran anu saé. Ieu dianggap pilihan héjo pikeun usaha pikeun ngamajukeun merek maranéhanana kalayan program pamasaran jeung acara ka konsumén. Konsumsi héjo t...
    Maca deui
  • Custom Pastry box with window Hot sale in France

    kotak Pastry custom kalawan jandela Hot diobral di Perancis

    Kertas Pastry Box jeung Jandela jeung Print Logo Kotak pasty jeung jandela TAKEAWAY PACK DAKAN Pikeun Deli, Réstoran, Fast Food Bar, Snack Bar, Catering Industri. Inpo produk: 1. Bahan: pe / PLA coated Food Kelas kraft / bodas / kertas awi, PET / PS / CPLA tutup 2. Printing: Duanana flexo na offset anu availble ...
    Maca deui
  • Custom Pet Lid Simple Japanese Square Sushi Lunch Box

    Custom Pet Lid Basajan Jepang Square Sushi Dahar beurang Box

    Custom Pet Lid Simple Japanese Square Sushi Lunch Box Eco-Friendly Supplier * Cocog pikeun pésta, kawinan, perayaan liburan, kagiatan garéja, ngumpul kulawarga, sakola / tuang siang atanapi bisnis ngalayanan dahareun DATA KOTAK SUSHI kalayan tutup: ITEM NO. DESKRIPSI UKURAN(mm) (handap*jangkungna) Bungkusan...
    Maca deui
  • Paper Soup Cups with Lids

    Paper Sup Cups kalawan tutup

    Urang kabeh terang yén produk kertas téh beuki loba kabetot tur pikaresep dina kahirupan modern. Dahareun dina kotak kertas teu ngan geulis tapi ogé némbongkeun kapinteran, sophistication jeung kahadean ka lingkungan. Di sagigireun kotak kertas pikeun sangu sareng masakan tumis, aya ogé bubuka pape ...
    Maca deui
  • Custom Printed mie Paper Packaging Box Hot sale di Perancis

    Custom Printed Mie Paper Packaging Box Hot sale in France TAKEAWAY FOOD PACK FOR DELI,RESTORAN,FAST FOOD BAR,SNACK BAR,CATERING INDUSTRI. KOTAK mie dasar buleud NO. ITEM NO. DESKRIPSI UKURAN(mm) (panjang*lebar*jangkung) KAPASITAS PACKING (pcs/ctn) UKURAN CARTON(cm) 1 JD-AR-14oz ...
    Maca deui
  • Eco-Friendly Takeaway Kraft Paper Soup Cup with Customized Logo Hot sale in Europe

    Eco-Friendly Takeaway Kraft Paper Sup Piala jeung Customized Logo Hot diobral di Éropa

    Eco-Friendly Takeaway Kraft Paper Sup Piala jeung Customized Logo Hot diobral di Éropa * Gede pikeun pihak, kawinan, hajatan libur, kagiatan garéja, gathering kulawarga, sakola / dahar beurang gawe atawa bisnis palayanan dahareun DATA SUP CUP: ITEM NO. DESKRIPSI UKURAN(mm) (luhur*handap*jangkungna) VOLUME...
    Maca deui