Tentang Kami

Didirikeundina taun 2009, Judin Pack Group mangrupikeun produsén khusus tina cangkir tuang sareng kontainer, anu lokasina di Ningbo City, kota laut anu kasohor, urang menikmati transportasi anu gampang, anu ngalaksanakeun kami langkung seueur kasempetan sareng kauntungan kalapa di pasar internasional. Perusahaan parantos ngalaman tim layanan perdagangan asing sareng pangalaman manajemén, sakumaha operasi perusahaan nyangking vitalitas anu hébat.

se

Sareng profésional dina ngarancang, ngamekarkeun sareng ngahasilkeun cangkir sareng kotak, Judin Pack gaduh langkung ti 60 karyawan anu terampil, 5 désainer khusus, sareng 10 tanaga pangurus anu kaasup 3 inspektur kualitas, sareng tukang teknisi sanés ngeunaan 15 jalma anu gaduh leuwih ti 10 taun pangalaman padamelan. sareng 25 pagawé teknisi gaduh langkung ti 5 taun damel.Based dina pabrik 8,000 méter pasagi pabrik, kapasitas produksi urang ngahontal langkung ti 50 wadah HQ sabulan. Kalayan panerapan sareng kamekaran anu kuat sareng solusi bungkusan integratif, kami nyugemakeun sarat pelanggan sacara efektif ti sakumna dunya kalayan produk inovatif unggal taun. Ngandelkeun desain sampurna, jinis lega, kualitas saé, harga lumayan, jasa anu saé sareng kiriman pas, produk kami ngajual saé di pasar Amérika, Eropa, sareng Asia.

Perusahaan kami gaduh pangalaman sawelas taun dina bungkusan produk kertas. Kami nyayogikeun komoditas ka sajumlah usaha terkenal, sapertos birgma di Swédia, Carrefour di Spanyol sareng Perancis, sareng Lidl di Jerman.

Kami gaduh mesin percetakan paling praktis sareng maju-Heidelberg, tiasa nyayogikeun percetakan flexo, percetakan offset, ogé pilem PET hideung, stamping emas sareng téknologi sanés. Pausahaan kami parantos disertifikasi pikeun sertipikat EUTR, TUV sareng FSC. Produk diproduksi handapeun pangawasan anu kacida berkualitas, standar diawaskeun sareng pangawas anu berpengalaman.

Wujud kana prinsip " Integritas, Tanggung jawab, Pakakasanan, Inovasi", Judin Pack ayeuna ngarepkeun kerjasama anu langkung ageung sareng sakumna konsumén dumasar kana kauntungan anu saling. Mangga sila hubungi kami atanapi kunjungan pabrik urang pikeun langkung rinci.

ef
er
dfb