Judin Sajarah

  • Kami 11 taun.
    Pikeun periode ti taun 2009 dugi ka 2020, urang ningkat:
    - daérah produksi situs di 3 kali;
    - volume produksi 9 kali;
    - jumlah palanggan konci urang 3 kali;
    - jumlah proyék perusahaan dina 4 kali;
    - assortment 7 kali.
    Perusahaan ieu terus nurut kana strategi pertumbuhan bisnisna liwat pamekaran hubungan sareng mitra konci sareng para nasabah. Rencanana sareng rencana jangka panjang salami 3, 5 sareng 10 taun terus-terusan diénggalan sareng ditambih, kalayan ngitung analisa tren di bungkusan sareng pasar konsumsi - difokuskeun tren pasar pikeun produk biodegradable.

  • Ngadatangan acara dagang Hispack di Barcelona sareng All4pack di Paris.
    Kisaran dina unggal daérah bisnis ngarah sacara signifikan. Produksi jinis produk anyar dimimitian, nyaéta: cangkir kertas, cangkir sup, mangkuk salad, kotak miju sareng seueur deui.

  • Ngembangkeun penjualan di pasar AS.
    Ngadatangan acara perdagangan NRA di Chicago.
    Sadar produksi produksi massal produk PLA sareng diekspor ka pasar Éropa.

  • Ningkatkeun peralatan produksi sareng ngadamel langkung seueur staf kanggo ningkatkeun kapasitas produksi.
    Coba nganggo palapis PLA tibatan pe tradisional dina cangkir kertas sareng bokor salad.
    Pabrik katilu dibuka anu khusus dina mroduksi cangkir plastik sareng tutup.

  • Diciptakeun jabatan QC. pikeun nguatkeun tracking produk kualitas.
    Perusahaan ngamimitian produksi sareng dijual produk corrugated daur ulang.

  • Perusahaan ngamimitian produksi sareng dijual tina kantong kertas.

  • Pabrik énggal dibuka anu khusus pikeun ngahasilkeun cangkir sup sareng salad cacah sareng sajabana

  • Ngembangkeun penjualan di pasar Australia.
    Ngenalkeun garis produksi anyar pikeun ngahasilkeun tutup plastik sareng jarami plastik.

  • Di Ningbo, sakelompok jalma mirip nyiptakeun perusahaan JUDIN, kagiatan utama nyaéta penjualan kotak-kotak kertas sareng cangkir anu diékspor ka pasar Éropa.