Piala Sup

Katerangan Singkat:

Kami ngagaduhan 11 taun pangalaman jasa perdagangan asing tina produk kertas

Kami janten kotak pangepak janten conto anjeun atanapi desain anjeun

Dumasar pabrik 8,000 méter pasagi, kapasitas produksi urang ngahontal langkung ti 50 wadah HQ unggal bulan.

Kami nyayogikeun komoditas ka sajumlah usaha terkenal, sapertos birgma di Swédia, Carrefour di Spanyol sareng Perancis, sareng Lidl di Jerman.

Kami gaduh mesin percetakan paling praktis sareng maju-Heidelberg, tiasa nyayogikeun percetakan flexo, percetakan offset, ogé pilem PET hideung, stamping emas sareng téknologi sanés.

Kami parantos disertakeun pikeun sertipikat EUTR, TUV sareng FSC ...


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Rincian Gancang

Gaya: Sup cup Tempat Asal: Ningbo, Cina
Warna: loba warna milih Nomer Modél: Ngaropéa
Ukuran: Adat Ukuran Dianggo Kadaharan
Nyitak: Offset sareng percetakan flexo Pitur: Bébas Friendly Disépable Biodegradable
Ngaran Produk: Sup nyusun cangkir Logo: Dirémbérkeun Logo Dipéjinkeun
Aplikasi: réstoran, bumi sareng pésta OEM: OEM Welcomed
Anggo: Sup Kemasan: 25pcs * 20bags / karton
Jenis: Piala Bahan: Kraf kertas, kertas bodas, keretas awi

Panjelasan Produk

Barang Top Dia (mm) Dia Handap (mm) Jangkungna (mm) Kapabilitas (ml) Paket Kasus Dim (cm)
JD-XS-4

74 * 61 * 48

130ml 1000 38 * 30 * 41
JD-XS-8

90 * 75 * 62

250ml 500 46.5 * 37 * 34
JD-XS-12

90 * 73 * 87

350ml 500 46.5 * 37 * 36.5
JD-XS-12B

97 * 73 * 71

350ml 500 50 * 40 * 28
JD-XS-16

97 * 75 * 100

480ml 500 49,5 * 40 * 38
JD-XS-26

116 * 92 * 112

780ml 500 59 * 47,5 * 45
JD-XS-32

116 * 92 * 134

960ml 500 59 * 47.5 * 46.5

Léngkah ngolah

1

Pasar Ékspor Utama

Éropa Australia Amérika Asia

Bungkusan & Shippment

Butiran bungkusan 50pcs per kantong, 20/40 kantong per karton atanapi sakumaha anu dipénta
Pelabuhan Ningbo, Shanghai

Pamayaran & Pangiriman

Metode Pembayaran: deposit 30% sateuacan produksi pikeun mastikeun konfirmasi, T / T 70% kasaimbangan saatos kiriman ngalawan salinan B / L
Rincian Pangiriman: dina 30-40days saatos mastikeun pamayaran

Kauntungan Utama

Kami ngagaduhan 11 taun pangalaman jasa perdagangan asing tina produk kertas
Kami janten kotak pangepak janten conto anjeun atanapi desain anjeun
Dumasar pabrik 8,000 méter pasagi, kapasitas produksi urang ngahontal langkung ti 50 wadah HQ unggal bulan.
Kami nyayogikeun komoditas ka sajumlah usaha terkenal, sapertos birgma di Swédia, Carrefour di Spanyol sareng Perancis, sareng Lidl di Jerman.
Kami gaduh mesin percetakan paling praktis sareng maju-Heidelberg, tiasa nyayogikeun percetakan flexo, percetakan offset, ogé pilem PET hideung, stamping emas sareng téknologi sanés.
Kami parantos nampi sertipikasi pikeun sertipikat EUTR, TUV sareng FSC ...


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami