Piala Tembok Panas

Katerangan Singkat:

Kami ngagaduhan 11 taun pangalaman jasa perdagangan asing tina produk kertas

Kami janten kotak pangepak janten conto anjeun atanapi desain anjeun

Dumasar pabrik 8,000 méter pasagi, kapasitas produksi urang ngahontal langkung ti 50 wadah HQ unggal bulan.

Kami nyayogikeun komoditas ka sajumlah usaha terkenal, sapertos birgma di Swédia, Carrefour di Spanyol sareng Perancis, sareng Lidl di Jerman.

Kami gaduh mesin percetakan paling praktis sareng maju-Heidelberg, tiasa nyayogikeun percetakan flexo, percetakan offset, ogé pilem PET hideung, stamping emas sareng téknologi sanés.

Kami parantos disertakeun pikeun sertipikat EUTR, TUV sareng FSC ...


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Rincian Gancang

Gaya: Tembok Tunggal Tempat Asal: Ningbo, Cina
Warna: loba warna milih Nomer Modél: Ngaropéa
Ukuran: Adat Ukuran Dianggo Nginum
Nyitak: Offset sareng percetakan flexo Pitur: Bébas Friendly Disépable Biodegradable
Ngaran Produk: Nginum Piala Panas Panas Logo: Dirémbérkeun Logo Dipéjinkeun
Aplikasi: warnet, bumi sareng pésta OEM: OEM Welcomed
Anggo: Inuman Kemasan: 50pcs * 20bags / karton
Jenis: Piala Bahan: Kraf kertas, kertas bodas, keretas awi

Panjelasan Produk

Ukuranna Top Dia (mm) Dia Handap (mm) Jangkungna (mm) Kapabilitas (ml) Paket Kasus Dim (cm)
2,5oz

56 * 38 * 55

80ml 2000 30 * 24 * 44
4 oz

62 * 46 * 60

125ml 2000 52 * 33 * 35
6ozB

72 * 50 * 78

180ml 2000 60 * 37 * 40
6oz

74 * 49 * 80

200ml 2000 60.5 * 37.5 * 41
7ozV

70 * 46 * 92

210ml 2500 36.5 * 36,5 * 63
7ozA

80 * 52 * 80

220ml 1000 40.5 * 32 * 41
8ozA

75 * 48 * 88

230ml 1000 39.5 * 32 * 38
8oz

80 * 57 * 90

250ml 1000 40.5 * 32 * 44.5
9oz  

76 * 52 * 95

260ml 1000 40 * 33 * 35
10oz

90 * 57 * 102

300ml 1000 45,5 * 36 * 50
12oz

90 * 60 * 112

360ml 1000 45,5 * 36 * 47
16oz

90 * 60 * 135

480ml 1000 45,5 * 36 * 56
20oz  

90 * 62 * 150

600ml 1000 45,5 * 36 * 57
22oz  

90 * 62 * 168

660ml 1000 45,5 * 36 * 58

 

Léngkah ngolah

1

Pasar Ékspor Utama

Éropa Australia Amérika Asia

Bungkusan & Shippment

Butiran bungkusan 50pcs per kantong, 20/40 kantong per karton atanapi sakumaha anu dipénta
Pelabuhan Ningbo, Shanghai

Pamayaran & Pangiriman

Metode Pembayaran: deposit 30% sateuacan produksi pikeun mastikeun konfirmasi, T / T 70% kasaimbangan saatos kiriman ngalawan salinan B / L
Rincian Pangiriman: dina 30-40days saatos mastikeun pamayaran

Kauntungan Utama

Kami ngagaduhan 11 taun pangalaman jasa perdagangan asing tina produk kertas
Kami janten kotak pangepak janten conto anjeun atanapi desain anjeun
Dumasar pabrik 8,000 méter pasagi, kapasitas produksi urang ngahontal langkung ti 50 wadah HQ unggal bulan.
Kami nyayogikeun komoditas ka sajumlah usaha terkenal, sapertos birgma di Swédia, Carrefour di Spanyol sareng Perancis, sareng Lidl di Jerman.
Kami gaduh mesin percetakan paling praktis sareng maju-Heidelberg, tiasa nyayogikeun percetakan flexo, percetakan offset, ogé pilem PET hideung, stamping emas sareng téknologi sanés.
Kami parantos nampi sertipikasi pikeun sertipikat EUTR, TUV sareng FSC ...


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami