Kotak tuang anu rusak

Katerangan Singkat:

Kami ngagaduhan 11 taun pangalaman jasa perdagangan asing tina produk kertas

Kami janten kotak pangepak janten conto anjeun atanapi desain anjeun

Dumasar pabrik 8,000 méter pasagi, kapasitas produksi urang ngahontal langkung ti 50 wadah HQ unggal bulan.

Kami nyayogikeun komoditas ka sajumlah usaha terkenal, sapertos birgma di Swédia, Carrefour di Spanyol sareng Perancis, sareng Lidl di Jerman.

Kami gaduh mesin percetakan paling praktis sareng maju-Heidelberg, tiasa nyayogikeun percetakan flexo, percetakan offset, ogé pilem PET hideung, stamping emas sareng téknologi sanés.

Kami parantos disertakeun pikeun sertipikat EUTR, TUV sareng FSC ...


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Rincian Gancang

Gaya: Kotak tuang anu rusak Tempat Asal: Ningbo, Cina
Warna: loba warna milih Dianggo Bungkusan dahareun
Ukuran: Adat Ukuran Pitur: Bébas Friendly Disépable Biodegradable
Nyitak: Offset sareng percetakan flexo Logo: Dirémbérkeun Logo Dipéjinkeun
Kemasan: syarat customer Bahan: Kraft kertas keretas dahareun
MOQ: 30,000pcs    

Panjelasan Produk

Item No. Dia Handap (mm) Top Dia (mm) Jangkungna (mm) Paket Kasus Dim (cm)
CHIP BOX 70 * 45 * 90mm 500 61 * 24 * 42
BURGER BOX 105 * 102 * 83mm 200 64 * 27 * 29.5
DOG Hot Hot 210 * 70 * 75mm 150 47 * 25 * 41.5
SNX BOX 175 * 90 * 84mm 150 52 * 25 * 44
DINNER BOX 205 * 107 * 77mm 150 49 * 28 * 49
BOX KELUANGAN 290 * 170 * 85mm 100 62 * 43,5 * 34
DAYANG 1 130 * 91 * 50mm 500 64 * 28,5 * 34
DAYANG 2 180 * 134 * 45mm 250 67 * 18 * 42
DAYANG 3 178 * 178 * 45mm 150 40 * 21.5 * 42.5
DAYANG 4 228 * 152 * 45 mm 150 40.5 * 26 * 41
DAYANG 5 255 * 179 * 58mm 150 51.5 * 29 * 45
kotak pizza 163 * 163 * 47mm 150 /
kotak kadaharan 178 * 160 * 80mm 150 /
221

Pasar Ékspor Utama

Éropa Australia Amérika Asia

Bungkusan & Shippment

Butiran bungkusan 50pcs per kantong, 20/40 kantong per karton atanapi sakumaha anu dipénta
Pelabuhan Ningbo, Shanghai

Pamayaran & Pangiriman

Metode Pembayaran: deposit 30% sateuacan produksi pikeun mastikeun konfirmasi, T / T 70% kasaimbangan saatos kiriman ngalawan salinan B / L
Rincian Pangiriman: dina 30-40days saatos mastikeun pamayaran

Kauntungan Utama

Kami ngagaduhan 11 taun pangalaman jasa perdagangan asing tina produk kertas
Kami janten kotak pangepak janten conto anjeun atanapi desain anjeun
Dumasar pabrik 8,000 méter pasagi, kapasitas produksi urang ngahontal langkung ti 50 wadah HQ unggal bulan.
Kami nyayogikeun komoditas ka sajumlah usaha terkenal, sapertos birgma di Swédia, Carrefour di Spanyol sareng Perancis, sareng Lidl di Jerman.
Kami gaduh mesin percetakan paling praktis sareng maju-Heidelberg, tiasa nyayogikeun percetakan flexo, percetakan offset, ogé pilem PET hideung, stamping emas sareng téknologi sanés.
Kami parantos nampi sertipikasi pikeun sertipikat EUTR, TUV sareng FSC ...


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori