Kotak mie kompos kalayan dasar pasagi pikeun desain khusus

Katerangan pondok:

Gaya: Kotak mie dasar pasagi / kalayan gagang Tempat Asal: Ningbo, Cina
warna: seueur pilihan warna Pamakéan: Bungkusan Dahareun & Inuman
ukuran: Diménsi custom Fitur: Disposable Eco Friendly Stocked Biodegradable
Percetakan: Offset sareng percetakan flexo Logo: Logo ngaropéa bisa ditarima
Bungkusan: 50pcs * 10 bags / karton Bahan: Kraft / kertas kelas dahareun bodas kalayan palapis PE / PLA
MOQ: 30.000 lembar

Panjelasan Produk

Ukuran Diaméter handap (mm) Diaméter luhur (mm) Jangkungna (mm) KAPASITAS (ml) Bungkusan Kasus taram (cm)
8oz 60*45 75*60 65 250ml 1000 39*35*58
12oz 70*50 85*65 75 350ml 500 40*22*60
16oz 75*57 92*74 85 450ml 500 68*24*42
24oz 80*67 100*92 93 720ml 500 68*28*49
26oz 80*67 102*90 103 750ml 500 28*38*52
32oz 90*68 114*91 110 960ml 500 69*30*54


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Inpormasi produk:

1. Bahan: pe / PLA coated Food Kelas kraft / bodas / kertas awi
2. Printing: Duanana flexo na offset anu availble
3. MOQ: 30000pcs
4. Packing: 25pcs / leungeun baju;25 * 20pcs / karton; atanapi ngaropéa
5. waktos pangiriman: 30 poé
Sadaya produk urang didamel tina kertas kelas dahareun kualitas luhur, ukuranana sayogi sareng rupa-rupa warna, nyitak salaku sarat palanggan.

Fitur:

* Kertas alam food grade tanpa pemutihan
* Pikeun tuangeun panas sareng tiis
* Disesuaikeun pikeun desain sareng ukuran anu sanés
* palapis PE / PLA sadia

Kotak Dahareun Togo: Wadah kertas kraft ieu sampurna pikeun nyimpen permen, manisan, tuangeun sésa, nikmat pésta, seni karajinan, atanapi kado leutik.
Desain Buktina Bocor: Dirancang pikeun ngajaga eusi sacara aman di jero tanpa bocor atanapi tumpah;kotak microwave aman nyandak kaluar ieu fungsi sarta praktis pikeun rupa-rupa gudang dahareun
Kualitas Luhur: Dijieun tina kardus bodas kualitas sareng palapis PE di jero

Keunggulan Kami :

Kami gaduh 11 taun manufaktur sareng pangalaman jasa perdagangan asing produk kertas.
Kami ngadamel cangkir atanapi kotak bungkusan dahareun salaku conto anjeun atanapi desain anjeun sapinuhna.
Dumasar kana pabrik 8.000 méter pasagi, kapasitas produksi urang ngahontal leuwih 50 peti HQ per bulan.

Kami nyayogikeun komoditi ka sababaraha perusahaan anu terkenal, sapertos birgma di Swedia, Carrefour di Spanyol sareng Perancis, sareng Lidl di Jerman.
Kami gaduh mesin percetakan paling praktis sareng canggih-Heidelberg, tiasa nyayogikeun percetakan flexo, percetakan offset, ogé pilem PET hideung, stamping emas sareng téknologi sanés.
Kami parantos disertipikasi pikeun EUTR, TUV sareng SGS…

Candak Away Square Base mie Paper Box jeung cecekelan borongan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami